3gp7zl9nqwittqgwjcje

Peräkammarin pojasta panomieheksi.

VAROITUS! Tämä valmennus voi muuttaa elämäsi!

Nyt on aika nostaa koira pöydälle!

Huikea määrä näkyvyyttä ja keskusteluja. Julkisesti keskustelujen sävy epäilevä ja lyttäävä, mutta kaikessa hiljaisuudessa kurssi herätti huomattavaa kiinnostusta.

Facebook statsit: 171 527 Tavoitetut henkilöt. 3285 reaktiota joista 1626 kommenttia.

Karjalan Heili: http://www.heili.fi/uutiset/kolumnit/item/4829-sin...

Potku.net (keskustelufoorumi): https://www.potku.net/forum/viewtopic.php?f=21&t=2...

reddit.fi: https://www.reddit.com/r/Suomi/comments/7mfdw0/per...

Tarkoitus oli herättää keskustelua tästä aiheesta:

"Yksin asuvien miesten aika" -Tilastokeskus: https://www.stat.fi/artikkelit/2012/art_2012-09-24...

"Yksin asuvat miehet saavat yleisimmin toimeentulotukea" -THL: https://www.thl.fi/fi/-/yksin-asuvat-miehet-saavat...

"yksin asuva kokee terveytensä huonommaksi" -ET Lehti: https://www.etlehti.fi/artikkeli/terveys/yksin_asu...

"Kadonneet miehet" KSML: https://www.ksml.fi/talous/Kadonneet-miehet-asuvat...

Meidän silmiemme edessä on siis iso ongelma, joka on kiva julkisesti kuitata naureskelulla. Mutta joka koskettaa yllättävänkin montaa tähänkin "kurssiin" kiivaasti kantaa ottanutta.

Kurssi ei siis ollut oikea! Tehdään tästä vuodesta 2018 vuosi jolloin yksin asuvien ja syrjäytyneiden, huonosti voivien miesten tilanteeseen puututaan! Vaikka yksi mies kerrallaan. Jos tunnet lähipiirissäsi tällaisen hepun niin auta häntä! Siitä tulee hyvä mieli.Kaikki alkaa omasta päätöksestäsi. Emme halua kurssillemme ketään kokeilemaan, jotka eivät ole valmiita itse tekemään töitä ja laittamaan itseään likoon. Kurssilaisiamme yhdistää halu nauttia normaalista elämästä, löytää parisuhde, olla tyytyväinen itseensä niin ulkonäön, työn kuin vapaa-ajan vieton suhteen. Sinäkin olet ehkä miettinyt jo vuosia että ei tämän näin pitänyt mennä. Nyt voi olla se päivä kun kaikki muuttuu, yhdessä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Hae mukaan vain, jos olet valmis sitoutumaan tähän:

+ EI pornon katselua valmennusohjelman aikana (koskee kaikkea aikuisviihdettä)

+ EI alkoholia KOKO 12 viikon valmennusohjelman aikana

+ EI ohjelman keskeyttämistä vaikka tuntuisi miten raskaalta. Autamme Sinua tässä päätöksessä, sillä ohjelman keskeyttämisestä seuraa 149,00€ sakko! Eli maksat osallistumisesi tuplana mikäli et suorita harjoittelua loppuun saakka. (ei hätää, me sitoudumme myös 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuuseen: lue lisää ihan lopusta)


Jatka lukemista eteenpäin vain jos voit luvata itsellesi, että sitoudut näihin kolmeen vaatimukseen.


12 Viikon Kokonaisvaltainen Valmennusohjelma:

Valmennuksen rakenne perustuu viiden (5) tukipilarin ympärille ja pohjaa tämänhetkiseen tutkittuun tietoon niin Life Coachingin, NLP:n kuin nykyaikaisen liikunta-ja ravitsemustieteen saralta, kuitenkin sillä tavoin, että sitä on meidän miesten helppo lähestyä ja harjoitteet voi tehdä helposti myös kokonaan oman kodin rauhassa.

+ Ravitsemus. Opit miten syödä terveellisesti ja kohottaa Testosteroni tasoja luonnollisesti ravinnon avulla. Ei tuhlata liikaa aikaa keittiössä eikä liikaa rahaa kaupassa.

+ Liikunta. Opit tykkäämän tämän harjoitusohjelman tuloksista. Yhdistelmä arkiliikuntaa ja kotona tehtävää lihaskuntoharjoittelua antaa Sinulle 12 viikossa sellaisen kuntopohjan, että voit uudelleen nauttia haluamastasi urheilusta ja tulokset näkyvät jo selkeästi kehossasi ja olemuksessasi.

+ Pukeutuminen. Harva mies tykkää kierrellä vaatekaupoissa ja emme mekään! Opit miten pukeutua itsesi näköisesti tyylikkäästi ja tuntea olosi varmaksi ulkona liikkuessasi. Opit rakentamaan itsellesi minimalistisen vaatekaapin sisällön ja vielä ilman liikaa rahanmenoa.

+ Mielikuvaharjoittelu. Sinun on aika tutustua niihin tarinoihin, joita päässäsi kerrot itsellesi. Opit miten asetat itsellesi elämässä tavoitteita ja saat itsesi pyrkimään niitä kohti mielekkäällä tavalla.

+ Sosiaalinen itsevarmuus. Uusien ihmisten kohtaaminen jännittää? Tai nykyistenkin. Se on täysin normaalia ja sen kanssa voi oppia toimimaan. Tämä harjoittelukokonaisuus johtaa siihen, että Sinulla on parempi olo itsestäsi ja muiden ihmisten kohtaamista voi myös oppia turvallisesti vaikka ei olisi jutellut kenellekkään vuosiin.

* Todennäköisesti valmennusohjelman aikana käy niin, että opit myös elämään taloudellisemmin pienempien ruoka ja alkoholikulujen myötä esimerkiksi ja aiemmin elämiseen mennyt rahasi vio nyt mennä esimerkiksi itsesi kehittämiseen.


"Tule sellaisena kuin olet, lähde sellaisena kuin haluat"
Ohjelmaan sisältyy:

+ Selkeä liikuntasuunnitelma, joka edistyy kuntotasosi mukaan yksilöllisesti ja nousujohteisesti 12 viikon ajan.

+ Selkeän ruokavaliosuunnitelman, esimerkkireseptit, ostoslistat kauppareissuja varten ja ruuan valmistusohjeet.

+ Opastuksen urheilijoiden käyttämiin mielikuvaharjoitteisiin ja viikoittaisia tehtäviä ja haasteita tavoitteidesi saavuttamiseksi ja sosiaalisten tilanteiden varmuuden kehittämiseksi.

+ Yhteisön tuen muista samassa tilanteessa olevista.

+ Valmentaja paikalla myös yhteisössä vastaamassa kysymyksiisi ja opastamassa eteenpäin ohjelman suorittamisessa.

+ Vinkkejä pukeutumiseen ja vinkkejä mistä ostaa vaatteita edullisesti.


HINNAT:

+ Early Bird: 119,00€ alv 0% (27.12 - 31.12.2017)

+ Normal: 239,00€ alv 0% (8.1 - 14.1.2018)

* HUOM! Teachable kauppapaikka ilmoittaa hinnat alv 0% ja lisää Suomen arvonlisäveron ostoksen yhteydessä.

PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI, MUKAAN OTETAAN ENSIMMÄISET 200 EHDOT TÄYTTÄVÄÄ OSALLISTUJAA. JOTEN TOIMI SINÄKIN NOPEASTI JA HYÖDYNNÄ EARLY BIRD ETU!

TÄYSI 14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TYYTYVÄISYYSTAKUU!!!


Me olemme tosissamme tämän valmennuksen kanssa ja tulemme antamaan kaikkemme, jotta Sinä tulet onnistumaan ja tästä osoituksena saat 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole valmennuksen sisältöön tai antamaamme apuun tyytyväinen niin palautamme osallistumismaksusi ilman mitään kyselyitä ensimmäisen 14 päivän aikana!


Your Instructor


Mr. Balls
Mr. Balls

17 vuoden kokemus liikunta-alalta. Taustalla Personal Trainerina työskentelyä vuodesta 2004, SCertifioitu Life Coach, Personal Trainer ja NLP Practitioner.


Frequently Asked Questions


Koska kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssi alkaa 15.1.2018 ja jatkuu ohjatusti 12 viikkoa. Kurssimateriaaleihin ja ryhmään Sinulla säilyy pääsy vuoden 2018 loppuun saakka.
Kuinka pitkään minulla on pääsy kurssisisältöön.
Pääset kurssisisältöön käsiksi koko vuoden 2018 ajan, joten voit jatkaa harjoittelua ja ryhmäläisten kanssa kokemusten jakamista vielä ohjatun valmennuksen jälkeenkin.
Mitä jos en ole tyytyväinen kurssiin?
Me teemme kaikkemme ettet olisi tyytymätön. Mutta riskin poistamiseksi tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuun!

Get started now!